B&B i Rønne by


Velkommen til Hotel Sniva

Sniva er langt mere end et hotel. Hotel Sniva er mest af alt en stemning, og så er det en base for vores gæster. Vi er et hus der tager imod sine gæster på en uhøjtidelig og afslappet måde og vi lægger stor vægt på værtskab og den personlige betjening. Vi har mulighed for at være vores gæster behjælpelige med alt fra restaurantbooking, guides til oplevelser på øen samt praktisk hjælp til eksempelvis leje af cykler m.m. Udover dette tilbyder vi et nærvær man normalt ikke finder på et lavpris B&B hotel. Og så har vi åbent hele året!

Hotellets placering på Laksetorvet midt i Rønne centrum gør det nemt og praktisk for dig at komme rundt på øen herfra, uanset om du skal med offentligt transportmiddel, egen bil eller cykel. Hotellet tilbyder mulighed for gratis offentlig parkering hvis du har din bil med og ellers ligger vi gåafstand til bus/taxiholdeplads, den gamle bydel i Rønne samt skov og strand. Ligeledes er der kun 15 min. Gang til færgeterminalen og 10 min. Kørsel til lufthavnen.

Tæt på hotellet er der flere spisesteder og indkøbsmuligheder, og en kort gåtur på 200 meter, så er man ved Nørrekås Lystbådehavn og smuk lille sandstrand med panoramaudsigt over Rønne bugt. Til hotellet hører også en stor og dejlig ugeneret gårdhave, hvor I som gæster vil kunne nyde solen og slappe af i hængekøjer, spise en let frokost og få en drink eller læse en god bog når I har lyst til det.

Hotellet råder over lyse og rummelige værelser, som indeholder enkeltsenge, samt et godt naturligt lysindfald. Vi tilbyder dobbeltværelser, enkeltværelser og dobbeltværelser med mulighed for ekstra opredning. Nogle værelser er med fin udsigt over laksetorvet og andre med hav kig og kig over byens klassiske røde tegltage. Værelserne er enkle, men velindrettede. På alle værelser har du fri adgang til højhastigheds internet og eget tv med chromecast. På vores værelser kan du stille tasken og koble ud. Hvis du overnatter for at have et sted hvor du i fred og ro kan sidde og arbejde har vi sørget for skrivebord og strømudtag til din pc m.m. Alle værelser er med bad og toilet på gangen. Værelserne er klar på ankomstdagen fra kl. 13.00 og skal forlades igen senest kl. 10.30 på afrejse-dagen. Alle værelser og lokaler er røgfrie og det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på hotellet. Hotellet har åbent året rundt og er det perfekte udgangspunkt for udflugter til hele Bornholm. Efter ca. 30 minutters kørsel i bil, kan du være lige det sted, du ønsker på øen.

Hotellet råder også over et mødelokale, som kan lejes, med plads til max. 35 personer. Hele hotellet kan også lejes som selskabslokale inkl. overnatning til max. 20 gæster, til fx en fødselsdag, bryllup eller firmafest. Hotellets vært står gerne i samarbejder med dig som gæst for booking i vores restaurant til frokost, aftenmenu, drikkevarer, morgenmad og slutrengøring af værelser.

Sniva er det bornholmske ord for at sove. Heraf kom inspirationen til navnet, og konceptet, som netop bliver at tilbyde vores gæster overnatning. Overnatning til fair priser, med nærvær og hyggeligt værtskab der læner sig godt op ad det lige så hyggelige navn til hotellet. Vi tilbyder morgenmads servering, samt gode råd om hvad i kan se og opleve på øen. Både gastronomisk, men lige så hvilke strande der tilbyder bedst badevand den pågældende dag, samt hvor man skal opholde sig for at opleve det festlige eller det mere naturskønne Bornholm. I forlængelse af hotellet kan vi tilbyde både restaurant, cocktailbar, ude og indeservering samt en super hyggelig ugeneret gårdhave. Hotellet bliver drevet af passionen og det kreative aspekt i at skabe en god oplevelse, og har siden hen sat hårdt ind på at opnå netop den ufine og uprætentiøse, men samtidig sørge for en rigtig god oplevelse på et flot niveau.